Σάββατο 11 Αυγούστου 2007

Μy POI - Εφαρμογή διαχείρισης Αγαπημένων



Mε ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε το myPOI. Μια εφαρμογή διαχείρισης, εισαγωγής και εξαγωγής των αγαπημένων σημείων του Destinator. Μια εφαρμογή φτιαγμένη με όρεξη και μεράκι απο την ομάδα του GPS PocketPC για όλους εσάς. Στόχος και ελπίδα μας είναι η βελτίωση και ανάπτυξη της εφαρμογής πάντα με την δική σας βοήθεια, και η καθιέρωσή της ώς μια βοηθητική εφαρμογή all-in-one για τους χρήστες του Destinator. Σας προσφέρουμε λοιπόν απλόχερα, χωρίς καμία δέσμευση, χωρίς κανέναν περιορισμό χρήσης, απολύτως δωρεάν μια εφαρμογή με τα παρακάτω χαρακτηριστικά :
1. Διαχείριση Κατηγοριών Αγαπημένων (Εισαγωγή, Διόρθωση, Διαγραφή Κατηγοριών)
2. Διαχείριση Αγαπημένων σημείων ανα κατηγορία (Εισαγωγή, Διόρθωση & Διαγραφή Σημείων με πλήρη στοιχεία)
3. Εισαγωγή αρχείων comma demilited (οριοθετημένων με κόμμα) ή αλλιώς csv και αυτόματη αποθήκευση αυτών σε νέα ή υπάρχουσα κατηγορία με τα πλήρη στοιχεία τους (Όνομα, Σχόλιο, ΤΚ, Διευθ, Long, Lat)
4. Εισαγωγή αρχείων .dat που δημιουργήθηκαν από το Destinator, και αυτόματη αποθήκευση αυτών σε νέα ή υπάρχουσα κατηγορία με τα πλήρη στοιχεία τους (Όνομα, Σχόλιο, ΤΚ, Διευθ, Long, Lat) όταν αυτό είναι εφικτό.
5. Εξαγωγή κατηγορίας αγαπημένων σε αρχείο csv (comma delimited) με τα πλήρη στοιχεία των σημείων.
6. Εξαγωγή κατηγορίας αγαπημένων σε αρχείο dat (Destinator)
7. Εξαγωγή κατηγορίας αγαπημένων σε αρχείο kml (Google Earth) με τα πλήρη στοιχεία των σημείων.
8. Εξαγωγή κατηγορίας αγαπημένων σε αρχείο html συμβατό με το Microsoft Virtual Earth.
9. Προβολή επιλεγμένου σημείου σε GoogleMap, MultiPoint, MS Virtual Earth και αργότερα σε περισσότερες μηχανές προβολής σημείων σε χάρτη.
10.Αναζήτηση διπλότυπων εγγραφών ανα κατηγορία με 2 τρόπους (απόσταση & σημείο προς σημείο)
11.Αυτόματη δημιουργία αρχείου εγκατάστασης (CAB) με επιλογή του αρχείου από τον χρήστη και δυνατότητα uninstall.
Προσπαθώντας επίσης να βοηθήσουμε όλους εσάς στην καλύτερη οργάνωση & διαχείριση των αγαπημένων σημείων εισάγουμε μια έξυπνη και φιλόδοξη ιδέα. Την αυτόματη ανανέωση και διαχείριση αγαπημένων σημείων από το Internet. Ονομάζοντάς την ιδέα μας e-POI, θα προσπαθήσουμε (με την βοήθεια όλων) να συγκεντρώσουμε κατηγορίες αγαπημένων όπως τα SpeedCameras, τα LIDL, Nokia Shops κ.α (πάντα με την ευγενή προσφορά και άδεια των δημιουργών τους) και με την βοήθεια της εφαρμογής να σας προσφέρουμε την διαρκή και άμεση ενημέρωση αυτών μέσω Internet. Καταβάλλοντας την μέγιστη προσπάθεια, η ομάδα του GPS Pocket PC υπόσχεται την σταθερή και άμεση (στο μέτρο του δυνατού) υποστήριξη της παραπάνω εφαρμογής, χωρίς ενδοιασμούς και προκαταλήψεις, με σεβασμό σε όλους αυτούς που δούλεψαν και δουλεύουν για να έχουμε όλοι μας τα πολυπόθητα αγαπημένα μας σημεία.


Σημειώσεις - Παρατηρήσεις :
1. Η εφαρμογή διαχειρίζεται τα αγαπημένα σημεία του Destinator και όχι τα POI (Points of interest)
2. H εφαρμογή διατίθεται δωρεάν, χωρίς κανέναν περιορισμό χρήσης, ελεγμένη για ιούς, χωρίς κρυφά σημεία και "ψιλά" γράμματα.



Μπορείτε να κατεβάσετε την πρώτη έκδοση της εφαρμογής (σε μορφή εγκατάστασης-setup) από εδώ :

http://gpspocketpc.gr/phpBB/viewtopic.php?t=574&sid=d58e24055106824d758ae4f6e500bea8

(Για να μπορέσετε να δείτε το download thread θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι χρήστες στο φόρουμ.)






@ Η ανάπτυξη της εφαρμογής έγινε απο τον Χρήστη Phillipmorris. Τα πνευματικά δικαιώματα παραμένουν σε αυτόν.@

Δεν υπάρχουν σχόλια: